Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Ο Παπανδρέου «χτυπά» τον Καραμανλή μέσω Πεταλωτή!

Σφοδρή επίθεση του Γιώργου Πεταλωτή κατά του πρώην πρωθυπουργού
Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και στις εξελίξεις περί του σχεδίου δολοφονίας του εξαπέλυσε μέσω παρέμβασής του στο egiakoumis.com ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής. Ωστόσο, η σφοδρότητα με την οποία επιτίθεται στον πρωήν πρωθυπουργό έκαναν κάποιους να υποστηρίζουν ότι πίσω από αυτή την επίθεση κρύβεται ο Γιώργος Παπανδρέου.

 Εξάλλου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ακόμα και τώρα τακτική επικοινωνία με τον πρώην κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Διαβάστε παρακάτω την παρέμβαση του Γ. Πεταλωτή:

" Μετά την αγιοποίηση του “εθνάρχη” Καραμανλή από Τσίπρα και λοιπούς φωστήρες, επανέρχεται και πάλι στη δημοσιότητα το σενάριο επιστημονικής φαντασίας περί σχεδίου δολοφονίας του κυρίου ” άστο για αργότερα … “.

Τον Μάιο του 2009 έκλεισε αιφνιδίως την Βουλή, για να προκηρύξει μετά από τέσσερις μήνες εκλογές, λιποτακτώντας, αφήνοντας την χώρα στην πιο κρίσιμη φάση της ακυβέρνητη, πλαστογραφώντας το έλλειμμα και όλως τυχαίως παραγράφοντας τις ποινικές ευθύνες της κυβέρνησής του .
Από τότε δεν έχει πει κουβέντα, ούτε εντός, ούτε εκτός Βουλής, εκτός από κανένα ανέκδοτο στα ορεινά της Βουλής όταν πηγαίνει να ψηφίσει, ως συνήθως μαυρισμένος από διακοπές διαρκείας.

Καμία δημόσια συζήτηση όμως δεν γίνεται για όλα αυτά, κανείς και σε καμία πλατεία δεν τον χαρακτήρισε με όλα τα κοσμητικά “επαναστατικά αριστερά ” ή χρυσαυγίτικα διακοσμητικά εκτοξεύονται ακόμη και σήμερα για πολλούς άλλους.

Αντίθετα η καλή διάθεση του Τσίπρα απέναντί του ερμηνεύεται αφόρτιστα ως προσπάθεια (δικαιολογημένη μάλιστα) προσέγγισης του “κεντροδεξιού” χώρου, επιβεβλημένη βέβαια στα πλαίσια της επιχείρησης της αριστερής κυβερνησιμότητας, που χωρίς αγγλικούρες πλέον και Καραμανλή δεν θα μπορούσε να αποδώσει. Τα “σοβαρά” μάλιστα ΜΜΕ άρχισαν μέσω δημοσκοπήσεων να συζητάνε και για συγκατοίκηση του πρωθυπουργού Τσίπρα με τον Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας και δε νομίζω να εννοούν τον “εθνάρχη”.

Την αντιπαραβολή συμπεριφορών με αυτήν προς τον Παπανδρέου ας μην την τολμήσω καλύτερα, αφού ο εξάψαλμος και η καθημερινή λάσπη συνοδεύει κάθε … βήχα του. Σημερινό επεισόδιο γελοιότητας η “πληροφορία” ότι διαμήνυσε στον Μαρκογιαννάκη ότι θα έλθει να καταθέσει στην προανακριτική Κασσιδιάρη – Κωνσταντοπούλου (των αλαλαγμών, σπασμένων ποτηριών και μικροφώνων) , “εάν του επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του…” .

Ε μην χάσουμε και την ευκαιρία της λάσπης, αφού ήδη έχει διαρρεύσει ότι θα καταθέσει με υπόμνημα όπως δικαιούται .

Και για να δώσω και περισσότερες λαβές για καλούς και κακούς σχολιασμούς, να εκφράσω και την άποψή μου για όσα βλέπουμε στην προανακριτική.

Όσο η Κυβέρνηση δεν αποφασίζει να βγει από το τέλμα και την ακινησία, όσο η αδράνεια και ο αυτισμός είναι η πολιτική γραμμή πλεύσης, όσο οι Υπουργοί της αρνούνται να προσαρμοστούν στην ιδέα ότι η σημερινή εποχή δεν προσφέρεται για υπουργιλίκια άλλων εποχών όπως είχαν συνηθίσει με τη χλιδή, την πελατεία και την ανεξέλεγκτη διαχείριση τεράστιων κονδυλίων, τα οποία σήμερα πληρώνουμε – τότε αυτά που θα κυριαρχούν και που θα βγαίνουν ως πολιτική δράση, θα είναι οι εξαλλοσύνες αυτών που βρίζοντας την διεφθαρμένη Βουλή και το “σύστημα”, έγιναν οι πιο καλοί υπηρέτες του και μάλιστα ως επικίνδυνοι γελωτοποιοί. Δεν βαριέσαι, άστο για αργότερα!" 

 parapolitika.gr

Blog Widget by LinkWithin